Hvorfor AMR?

Hvorfor skal du vælge AMR fremfor andre klubber?

AMR er en af de meget få klubber, hvor man kører SuperTuning, hvor du må ændre din bil næsten som du har lyst og dermed få den til, at køre så hurtigt som overhoved muligt. Nu er hastighed i sig selv kun 50% af en sejr, de andre 50% er “at blive på banen”. Dette betyder, at du skal have eller oparbejde en god forståelse for motorstyrke, gearinger og magnetkraft – og det er hér vi adskiller os fra mange andre. Oftest i klubberne er det sådan, at man kører uden magnet i bilerne for, at få en mere simuleringsagtig kørsel – hos os må du komme (næsten) alle de magneter i bilen du har lyst til og dermed får du nogle helt andre muligheder for høje hastigheder.

Lad det være sagt med det samme, vi kører _også_ løb uden magnet, men vores hovedfokus ligger på, at køre stærkt ……… rigtig stærkt!!

Det er et mål for os, at du ikke nødvendigvis skal bruge mange-mange penge for, at komme igang med at køre hos os – du skal bruge en bil og en kontroller, og hvis du har et startsæt du kører med derhjemme, så er du allerede godt på vej. Med disse 2 ting i hånden kan du blot komme ned til os og være med, vi har dygtige folk som gerne vil give dig nogle fif til, hvordan du for små penge kan komme videre i processen mod de høje hastigheder, men pas på, det kan være vanedannende 😉

Du har naturligvis ikke brug for bil eller kontroller, hvis du bare skal finde ud af, om det er noget for dig, det låner du i klubben og vi hjælper dig naturligvis igang 🙂

Har du lyst til, at finde ud af hvad vi er for nogle størrelser, så kontakt bestyrelsen for deltagelse på prøvebasis – dét koster dig ikke noget.

Skulle du efter nogle gange beslutte dig for, at du ønsker at blive medlem, så koster det:

For juniormedlemmer: 300 kroner om året.

For seniormedlemmer: 600 kroner om året.

 

 

Den typiske klubaften:

18.30 Mødetid for juniorer

18.45 Juniorkørsel, teori, tuning af biler.

19.30 Mødetid for seniorer.

19.45 Fællessamling – nyt fra bestyrelsen, hygge, debat af forskellige emner.

20.00 Tak for i aften til juniorer, køretid for seniorer.

22.00 Tak for i dag

 

 

 

Lukket for kommentarer.