AMR

Amager MiniRace (AMR) er en forening bestående af ca 10 medlemmer (november 2014) i alderen fra 10 år og opefter. Vores faste bane er under opbygning, så indtil videre har vi opstillet en midlertidig “hyggebane”, som vi kører på mens vi bygger den faste.

AMR er, såvidt vides, den eneste miniracingforening på Amager, hvilket over tid danner grundlag for en fornuftig medlemsmasse.

AMR’s vision er:

  • at have en forening, hvor gensidig respekt og hjælpsomhed står i højsædet.
  • at have en forening, hvor alle er glade for at være og føler sig trygge og velkomne.
  • at være førende indenfor SuperTuning og markere sig indenfor de øvrige discipliner.
  • at give gulvracere en mulighed for, at tage det første skridt mod, at køre på hobby/sportsplan.
  • at være MiniRacings svar på BilØen Amager: “Amager, NU med alt i biler, lige fra firhjulstrækkere til MiniRacing”.
  • at vi en dag har et “center”, hvor vi har mulighed for, at tilgodese flere forskellige samtidige banetyper fx Rally, F1, Le Mans osv og af den vej have et stor medlemsmasse, hvor vi kan lære af hinanden og hjælpe hinanden til at blive endnu bedre MiniMekanikere og MiniKørere.

Naturligvis er det ikke gratis, at være medlem af klubben, men det koster faktisk ikke ret meget – læs mere om dette under “Hvorfor AMR?“, meeeeen vi stiller naturligvis først krav om medlemsskab, når du har været nede og lege med os en måneds tid.

Du finder os på Kastrupgårdskolen hver mandag fra 18.30 og 22 – er du ny, så ring lige og lav en aftale med os, så henter vi dig på parkeringspladsen.

Kastrupgårdskolen finder du her:

AMR Lokale

Blåklokkevej 1, 2770 Kastrup

WGS 84 – decimal: 55.632563, 12.626062

Lukket for kommentarer.